Marketvision verkkopalvelu uudistui - uusia toimintoja paremman palvelun tueksi

Marketvision verkkopalvelu on kokenut muutoksen. Uuden verkkopalvelun myötä toivomme saavamme entistä enemmän osallistumista, kommentteja ja ajatuksia toimintamme kehittämiseen.

Keskeisimpiä uudistuksia palvelussa ovat visuaalisen ilmeen muutoksen lisäksi sosiaalisen median työkalut, Marketvision tapahtumiin ilmoittautuminen ja maksaminen sekä monipuoliset toiminnot täysin uudessa asiakasextrassa.

Marketvision kumppanina sivuston uudistamisessa on toiminut Site Logic, jonka kanssa yhteistyö jatkuu vielä sivuston virallisen julkistamisen jälkeenkin.

”Marketvisio valitsi Site Logicin koska halusi yhteistyötahon, jonka kanssa voi pitkäjänteisesti kehittää palvelua nykyaikaisempaan suuntaan. Site Logic sopi tähän erinomaisesti kiinnostuneen asenteen, kokemuksen sekä kehitysideoiden takia”, kommentoi yhteistyötä Marketvisiosta Petri Tuominen, Liiketoimintajohtaja, End User Business Unit.

Uutta myöskin on Marketvision uutiskirje, joka ilmestyy n. 4 kertaa vuodessa ja se tulee jatkossa automaattisesti verkkopalveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Kiinnostavaa olisi myös kuulla sinun mielipiteesi uudesta sivustosta, risut ja ruusut ovat tervetulleita! Voit antaa kommenttisi ja ottaa yhteyttä palaute-lomakkeen kautta tai ottamalla Marketvision asiakastukeen Hanna Nurmeen.

Ota yhteyttä

Hanna Kärki Service Manager (on maternity leave)

+358 40 903 3129 Lähetä viesti
LinkedIn
Twitter

Lisää kommentti

Turvakoodi
Päivitä